H-3009 Kerekharaszt, Bugát Pál út 31. +36-30-625-8446 info@perla-x.hu

Bejelentkezés

Kosár

 x 

Üres Kosár

Bemutatkozás

Köszöntjük honlapunkon és online áruházunkban.

A Perla-X Kft. közel 20 éves múlttal rendelkező, 100 %-ban magyar tulajdonú vállalkozás mely elsősorban kertészeti és kommunális feladatok ellátására alkalmas kéziszerszámok és kiegészítő termékek importálásával és nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik.

A cég alapítása óta folyamatosan bővülő vásárlói, szállítói és alkalmazotti körrel működik. Napjainkra termékkínálatunk a felmerülő igények szinte teljes területét lefedik. Kínálatunkban megtalálható többféle metsző-, és ágvágó ollók, fűrészek, balták, fejszék, borászati szaktermékek, pálinkafőzők, árnyékoló-, és szúnyoghálók, műanyag-, és drótkerítések, fóliák, agroszövetek, szőlő-, és egyéb kötöző anyagok, kovácsolt ásók, csákányok, villák, nyelezve vagy nyél nélkül és még közel 4000 termék.

Kiemelkedő feladatunknak tekintjük, hogy minőségi termékeket kínáljunk, és kövessük a nemzetközi trendeket, ennek érdekében folyamatosan rendszeres látogatói vagyunk szinte minden hazai és nemzetközi szakkiállításnak, ezen kívül a partnereinkkel történő folyamatos személyes kapcsolat is rengeteg tapasztalattal segíti munkákat, hogy ezen információk birtokában megfelelő módon tudjuk bővíteni, esetleg módosítani termékpalettánkat.

Büszkén jelenthetjük ki, hogy állandó partnereink közt tudhatunk több száz gazdaboltot és vegyesiparcikk kereskedést országszerte, közvetlen beszállítói vagyunk nagyobb szőlészeteknek és borászatoknak, illetve nagyobb kertészeti áruházaknak is.
Cégünk importőrként, közvetlenül a gyártókkal tartja a kapcsolatot. Termékeink kiszállítását saját teherautó flottánkkal heti – kétheti rendszerességű körutak keretein belül és futárszolgálat segítségével végezzük.

Kérjük, hogy amennyiben beszerzései során felmerülő költségeit esetlegesen csökkenteni szeretné, úgy keresse cégünket bizalommal.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is vevőink közt üdvözölhetjük.
Köszönjük figyelmét és jó böngészést kívánunk.

A Perla-X csapata.

Viszonteladói jelentkezés

Amennyiben Ön kereskedő és szeretne viszonteladó partnerünkké válni kérjük jelentkezzen

ITT

powered ByGiro.com

viszonteladó

szeretnék

lenni