Hozzájáruló nyilatkozat DM levél küldéséhez

 

 

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT HÍRLEVÉL / DIREKT MARKETING LEVÉL KÜLDÉSÉHEZ1

PERLA-X Kft. (székhely: 3009 Kerekharaszt, Bugát Pál út 31.) részéreVezetéknév ……………………………………………..

Keresztnév ………………………………………………

E-mail cím ……………………………………………….

Születési időpont2 ………………………………………….

Lakcím (megadása nem kötelező) …………………………………….

Telefonszám (megadása nem kötelező): ……………………………….A részletes Adatvédelmi Tájékoztató elérhető itt.3□ Kijelentem, hogy a www.perla-x.hu weboldalon található regisztrációs kérdőív kitöltésével és a hírlevél szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a PERLA-X Kft. tematikus hírlevél szolgáltatást nyújtson.

□ Kijelentem, hogy a www.perla-x.hu weboldalon található regisztrációs kérdőív kitöltésével és direkt marketing szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a PERLA-X Kft. direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

□ Kijelentem, hogy a www. perla-x.hu weboldalon a linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

□ Hozzájárulok, hogy a PERLA-X Kft. személyes adataimat hírlevél szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

□ Hozzájárulok, hogy a PERLA-X Kft. személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

Kijelentem, hogy személyes adataim a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adtam meg.

Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.

 

Dátum, Érintett aláírása / a küld gomb megnyomása

1 A hírlevél küldés és a direkt marketing szolgáltatás két külön hozzájárulást igényel az érintett részéről. Az érintett beazonosításához minimum három személyes adatra van szükség.

2

3 Közvetlen link az Adatvédelmi Tájékoztatóhoz.